YAVUZ SULTAN SELİM İMAM HATİP ORTAOKULU

Vizyon: Okulumuzun Vizyonu Türkiye´deki ve çağdaş ülkelerdeki eşdeğer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş kaliteli ve seçkin bir kurum olmaktır.

Misyon: Okulumuzun Misyonu Milli eğitim temel kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam, Dürüst, Hoşgörülü, Karakterli, Ahlaki değerlerle donanmış, Kendisinin ve başkalarının hak ve düşüncelerine saygılı, Kendine güvenen, Yenilikçi ve kendini geliştiren, Kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan bireyler yetiştirmektir. Vizyon, gelecekte olmak istenen yerin ve bu yere gidişin yol haritasıdır. Vizyon cümlesi, ulaşılmak istenen en uç noktayı, ilerlenecek yönü gösterir.

Başarılar:

Saatler: 09.30-16.20
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil: Arapça,İngilizce
Servis Bilgisi: Özel servis
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 332 375 00 66

WEB - https://meramyavuzsultanselimiho.meb.k12.tr

Adres - ALAKOVA MAH. 15291. SK. YAVUZ SULTAN SELİM İMAM HATİP ORTAOKULU BLOK NO7 İÇ KAPI NO1 MERAM / KONYA

Öğretim Şekli :Tam Gün