Öğrencilerimiz Tübitak yayınlarını takip ediyor. (Bilim Çocuk,Meraklı Minik ,Bilim Teknik ,Bilim Çocuk)

Öğrencilerimizin TÜBİTAK yayınlarını takip etmeleri amacıyla zoom üzerinden gerçekleştirilen derslerle öncelikle tübitak destekli yayınlar tanıtılarak bilgi sahibi olmaları sağlandı.

Sonrasında bu yayınların ücretsiz erişime açılan arşivlerine ulaşabilmeleri konusunda bilgi verilerek ilgi alanlarına ve düzeylerine uygun yayınları takip etmeleri konusunda teşvik edildi.

Son olarak tübitak destekli yayınların bulunduğu çeşitli kitaplar kütüphanemize yerleştirilerek öğrencilerimizin ulaşabilmeleri sağlandı.

Tübitak ve yayınlarını sosyal medya üzerinden de takip edebilecekleri konusunda bilgi verildi.

02.05.2021 514

02-05-202102-05-202102-05-2021